Ma - Vr : 09:00 - 17:00

Werkwijze

Zo verzorgen wij de financiering voor uw beleggingspanden

U hebt besloten te willen investeren in een beleggingspand. Hoe gaat dit in zijn werk? Wij vertellen u graag over onze werkwijze.

Stap 1: aanmelden

Stap 2: advies inwinnen

Stap 3: mogelijkheden onderzoeken

Stap 4: aanvraag indienen

Stap 5: afronding financiering

Op onze website kunt u zich aanmelden. Vervolgens neemt uw persoonlijke adviseur contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Dit kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amersfoort. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Op basis van de besproken wensen en mogelijkheden stuurt uw adviseur u een advies. Gaat u akkoord met dit advies? Dan ontvangt u een bemiddelingsovereenkomst. Gaat u een overeenkomst met ons aan, dan is dit altijd op basis van no cure, no pay. Leveren wij niet wat wij beloven? Dan krijgt u uw geld terug.

Zodra wij uw bemiddelingsovereenkomst getekend retour hebben ontvangen, stellen wij de concrete financieringsmogelijkheden voor uw beleggingspand op.

Samen met u kijken we naar de concrete financieringsmogelijkheden. Vervolgens selecteert u de bank of financier waarbij u de financiering van uw beleggingspand wilt onderbrengen. Uw adviseur dient uw aanvraag vervolgens in bij de door u gekozen financier.

Zodra de financier een definitief akkoord heeft gegeven, stuurt uw adviseur de stukken naar de notaris en krijgt u de gelden uitgekeerd op uw rekening.

Waarom Beleggingspanden-financiering.nl?

Tot 80% gefinancierd

Wij financieren tot 80% van de marktwaarde van het door u gekozen beleggingsobject. Vaak kunt u met 30% eigen inbreng al overgaan tot aankoop van een beleggingspand. Het restant financiert u via ons. Zo behaalt u maximaal resultaat met een minimale eigen inbreng. Uw spaarrekening brengt u niet veel rendement, maar een beleggingspand wel!

Hoog rendement, laag risico

Veel van onze klanten behalen op hun beleggingspanden in grote steden een rendement van 9% op hun eigen ingebrachte geld. Een rendement van 12% komt ook voor. De grote vraag naar huurwoningen maakt van uw belegging in vastgoed een veilige investering.

Uw adviseurs van Beleggingspanden-financiering.nl werken op basis van no cure, no pay. Ook op dit vlak loopt u dus geen enkel risico.

Benieuwd naar uw rendement?

Bekijk het rekenvoorbeeld

Een netwerk van mogelijkheden

Ons uitgebreide netwerk van financiers geeft u talloze mogelijkheden om uw beleggingspand te financieren. Wilt u een hypotheek op uw tweede huis, een financiering van uw recreatiewoning of juist een hypotheek op uw bedrijfspand of beleggingspand? Binnen ons netwerk vindt u altijd een geschikte financier die perfect aansluit bij uw pand en uw wensen.

Hier helpen wij u mee

Herfinanciering

Zoekt u een partij die u tegen aantrekkelijke condities een herfinanciering kan aanbieden van uw bestaande portefeuille? Een bank zal u vaak geen scherp aanbod kunnen doen. Voor een niet-bancaire financiering bent u bij ons aan het juiste adres. Een niet-bancaire financiering of particuliere hypotheekverstrekking biedt u aantrekkelijke voorwaarden op het gebied van rente en aflossing.

Gemakkelijk uw portefeuille uitbreiden

Wij helpen u graag bij het uitbreiden van uw portefeuille. Wij hebben ruime ervaring in het opnemen van overwaarde op uw bestaande investeringen om deze vervolgens in te brengen in een nieuwe aankoop. Een bestaand beleggingspand of ander onroerend goed kan ook als dekking dienen voor een nieuwe aankoop. Zo zijn de mogelijkheden in herfinanciering bij ons zeer uitgebreid.

Wilt u een nog beter rendement op uw vermogen? Met ons deskundig advies op het gebied van herfinanciering helpen wij u graag een weloverwogen en rendabele beslissing te nemen.

Vrijblijvend advies

Als u op het punt staat over te gaan tot financiering van uw beleggingspand, is dit vaak een grote stap. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt en alle mogelijkheden overziet, staan wij u graag te woord tijdens een vrijblijvend adviesgesprek.

Tijdens dit gesprek kijkt uw persoonlijke adviseur naar uw situatie en bespreekt hij met u de bijpassende beleggingsmogelijkheden. Dit gesprek kan zowel telefonisch als op ons kantoor in Amersfoort plaatsvinden.

Ook nieuwsgierig naar uw uitgebreide mogelijkheden om commercieel vastgoed te financieren? Bel onze vastgoed- en financieringsexperts!